Design 2018-07-02T08:34:34+00:00

Design

Helt nye KONA electric er sporty og kompakt. Med den nye, elektriske SUV-en tar Hyundai et langt steg for å gjøre avansert teknologi og moderne design tilgjengelig for alle.

Utvendig design

Helt nye KONA electric skiller seg ut med et markant utseende som understreker bilens bredde. Den lukkede grillen og den doble lykte­designen med LED-kjørelys over LED-hovedlyktene er viktige design­elementer foran på bilen. Det karakteristiske utseendet fremheves ytterligere av den markante lykte­designen og støtfangeren foran. Air curtains ved støtfangeren foran forbedrer de aerodynamiske egenskapene rundt hjulbuene.

Profilen til nye KONA electric er iøynefallende. Bilen er kompakt med korte overheng bak og kraftige hjulbuer som skaper et dynamisk utseende. En tak- eller skiboks kan monteres på takrelingene, det perfekte tilbehøret til en aktiv livsstil. Sølv­fargede sidelister fremhever det sportslige utseendet og gir helt nye KONA electric et elegant preg.

Lakkfarge­r

Helt nye KONA electric leveres i 7 forskjellige lakk­farger.

Chalk WhiteDark KnightTangerine CometCeramic Blue
Pulse RedAcid YellowGalactic Grey
Chalk WhiteDark Knight
Tangerine CometCeramic Blue
Pulse RedAcid Yellow
Galactic Grey

KONA electric tilbys kun med metallic lakk. Galactic Grey er definert som standard uten ekstra kostnad.

Interiør

Stoff, sort
Standard

Skinn, sort
Tilvalg

Stoff, sort
Standard

Skinn, sort
Tilvalg

Innvendig design

Innvendig kan du velge mellom vevd stoff eller ekte skinn i sort.

Den nye midt­konsollen med girknapper leveres bare til helt nye KONA electric. Under midt­konsollen finner du et ekstra oppbevaringsrom.

Det nye, høy­oppløste supervision-kombi­instrumentet på 7 tommer viser blant annet speedometer, batteri­ladenivå, strømflyt og kjøre­modus. Bakgrunns­fargen og målerne tilpasses avhengig av valgt kjøre­modus, slik at du alltid ser den viktigste og nyttigste informasjonen. I tillegg projiserer head-up displayet relevant kjøre­informasjon i førerens synsfelt. Det gjør det enklere å få med seg informasjonen uten å ta blikket fra veien.

Visningen i head-up displayet har over 10 000 candela per kvadrat­meter, slik at visningen er tydelig uansett lys­forhold. Vinkelen og høyden på head-up displayet kan justeres etter behov. Når displayet aktiveres med knappen ved siden av rattet, heves det vertikalt, og det senkes i instrument­panelet når det ikke er i bruk. Under kjøring bidrar head-up displayet til sikkerheten ved å vise informasjon, om f.eks. hastighet og navigasjons­meldinger, i tillegg til varsler fra assistent­systemene, som automatisk nødbrems­assistent, aktiv filskifte­assistent, blindsone­varsler, fartsgrense­varsling og tretthets­varsling. Informasjon om lyd­modus og radio kan også vises.

Helt nye KONA electric har en rekke funksjoner for maksimal kjøre­komfort, blant annet forseter med 8-veis elektrisk innstilling. Førersetet har også 2-veis elektrisk korsrygg­støtte. I tillegg er forsetene utstyrt med 3-trinns sete­varme og mulighet for 3-trinns ventilasjon for optimal temperatur i all slags vær. Ratt med oppvarming  er behagelig når det er kaldt ute.

Det er god plass til passasjerer og bagasje. Foran er det 1 054 mm benplass, mens den er på 850 mm i baksetet. Takhøyden er på 1 006 mm foran og 948 mm bak. Bagasjeroms­volumet på 332 l inkludert oppbevaring av ladekabelen (373 l uten) gir god plass til det du trenger i hverdagen.