Design 2017-10-24T09:09:50+00:00

Design

Nye Hyundai KONA viderefører Hyundais nye designprofil, men har markante trekk som gjør den unik i B-SUV-segmentet. Hyundai Motor ønsker å tiltrekke seg nye, moderne kunder med denne helstøpte SUV-modellen med avanserte funksjoner.

Utvendig design

Nye KONA skiller seg ut med innfatninger i kontrastfarge og en markant utseende som understreker bilens bredde.

Fronten har en design med innrammende doble lykter der LED-kjørelysene er plassert over LED-hovedlyktene.

Nye KONA er også utstyrt Hyundai Motors nye signaturelement – den dynamiske og markante kaskadegrillen med nettingmønster. Bilen er kompakt med korte overheng bak og kraftige hjulbuer som skaper et dynamisk utseende. En skiboks eller annet utstyr kan monteres på takrelingene, det perfekte tilbehøret til en aktiv livsstil.

Nye KONA har designdetaljer i matt sølvfarge som rammer inn tåkelysene og de nedre luftinntakene foran, og dekorlister på sidene og på beskyttelsesplaten under bilen bak. Air curtains på hver side av støtfangeren foran forbedrer de aerodynamiske egenskapene ved å redusere turbulens rundt hjulbuene.

Designtemaet på fronten er videreført på bakparten med en innfatningen rundt blink- og ryggelys, og designelementer som de slanke LED-baklyktene. Hekkspoileren på nye KONA har et integrert LED-bremselys.KONA er bred (1800 mm) og lav (1550 mm). Dette understrekes av 18″ tofargede lettmetallfelger (dekkstørrelse: 235/45R18). Nye KONA kan også levers med 17″ lettmetallfelger (dekkstørrelse: 215/55R17) eller 16″ (dekkstørrelse: 205/60R16) stål- eller lettmetallfelger. Bilens lave og brede uttrykk forsterkes av lengden på 4165 mm med akselavstanden på 2600 millimeter.

KONAs kontrastfargede tak gjør det mulig å tilpasse bilens utseende. De ti lakkfargene kan kombineres med to ulike takfarger. Dermed er det mulig å velge mellom 20 fargekombinasjoner. Taket og sidespeilene leveres i fargene Phantom Black eller Dark Knight (mørk grå). Lakkfargene KONA kan leveres med er Phantom Black, Chalk White, Lake Silver, Dark Knight, Pulse Red, Tangerine Comet, Acid Yellow, Blue Lagoon, Ceramic Blue and Velvet Dune (lys grå).

Hyundai Kona

Innvendig design

Den innvendige designen følger opp den utvendig designen med myke overflater på øvre den av instrumentpanelet, som står i kontrast til de mørke detaljene. Kunden kan tilpasse stilen etter egen smak med tre fargetemaer: oransje, limefarget og rød. De fargede innfatningene rammer inn luftdyser, girspak og motorens startknapp. Fargene går også ingen i sømmene på setetrekken og rattet. Taktrekket er sort uavhengig av hvilket fargetema som er valgt. Til limefarget og rødt fargetema kan det leveres fargede sikkerhetsbelter og innvendige dørhåndtak og eiker på rattet i høyglanset sort. Ratt trukket i semiperforert skinn inngår i KONAs kvalitetspregede design. Den innvendige designen i KONA kan skreddersys etter smak og behag.

Navigasjonssystemets 8-tommers berøringsskjerm (ekstrautstyr) på instrumentpanelet omfatter alle navigasjons-, medie- og tilkoblingsfunksjoner. Den ergonomisk plassert, slik at den ikke tar fokus fra kjøringen. Klimaanleggets betjeningsdel er hendig plassert i midtkonsollen, der det betjenes enkelt uten å flytte blikket fra veien.

Hyundai Kona - interiør

Praktiske funksjoner

Nye KONA har en rekke praktiske funksjoner for alle i bilen. Det oppvarmede rattet sørger for behagelig varme på kalde dager. Tenningen slås på og av med et trykk på start/stop-knappen eller smartnøkkelen. KONA har forseter med elektrisk 8-veisregulering og korsryggstøtte med 2-veisregulering som sikrer maksimal sittekomfort. I tillegg er forsetene utstyrt med et 3-trinns ventilasjon (ekstrautstyr) og 3-trinns setevarme for optimal temperatur i all slags vær.

Hyundai Kona - interiør

God plass

Både kupéen og bagasjerommet i nye KONA er romslige. Praktiske oppbevaringslommer og flaskeholdere for 1,5-litersflasker er integrert i dørene. KONA har god benplass med 1054 mm foran og 880 mm bak. Bagasjerommet har et volum på 361 liter (VDA 211), som dekker hverdagens behov. Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 60:40 når du trenger ekstra bagasjeplass. Når setene er lagt ned, er bagasjeromsvolumet hele 1143 liter (VDA 214) slik at det er plass til bagasje for lengre turer.

Få siste nytt om Hyundai KONA

Registrer deg her for å holde deg løpende oppdatert om den helt nye KONA by Hyundai.  Ved registrering, får du tildelt et kønummer som sikrer din plass i køen dersom du skulle bestemme deg for å tegne kontrakt. Registreringen er ikke bindende og helt uforpliktende.

Trinn 1 av 2

50%